Atvirų durų diena Eišiškių lopšelyje-darželyje "Žiburėlis"

  • Paskelbta: 2022-05-13
  • Kategorija: Renginiai

Saulėtą gegužės 12-ąją Eišiškių muzikos mokyklos mokytojai kartu su savo auklėtiniais iškeliavo į

Eišiškių lopšelį-darželį „Žiburėlis“. Šią nuostabią dieną buvo surengtas atvirų durų dienos koncertas mūsų mažiausiems.

Koncertą vedė mūsų mokyklos mokytoja Laurita Rozmyslovičienė. Ji neleido vaikučiams atsipalaiduoti, nes turėjo labai daug paruošusi muzikinių žaidimų, kurie vaikams labai įsiminė.

Pasirodymo pradžioje pasigirdo mūsų mokyklos Jaunučių choras, kurių skambus balsas aidėjo net koridoriuje. Choro vadovė – Elvyra Savickaja, akompanavo – Arūnas Vytautas Staškus. Koncerto eigoje mažieji išgirdo Dominykos Šimulevič ir Konrado Šarkovskio  atliktus kūrinius akordeonu. Mokytojas Edvard Volkovskij. Išgirdome Modesto Semaško, Evos Markel bei Monikos Bogdanovič linksmus kūrinėlius atliktus fortepijonu. Mokinius paruošė mokytojos Lilija Ščevil ir Anželika Siliukienė.

Taip pat mūsų mokyklos mažiausieji mokinukai iš ankstyvojo muzikinio ugdymo grupės turėjo progą padainuoti prieš savo darželio draugus. Jie supažindino juos su natelėmis, padainavo dainelę kaip takeliu važiuoja pas savo tėvelius ir kokie gražūs būna nauji batukai. Mokytoja Laurita Rozmyslovičienė, akompanavo – Arūnas Vytautas Staškus.

Solistas Augustas Krasimov padainavo linksmą dainelę apie žingsnelius. Mokytoja Elvyra Savickaja, akompanavo – Lilija Ščevil.

Koncerto metu norintys muzikuoti vaikai galėjo susipažinti su muzikos instrumentais, mokytojais, išklausyti jiems paruošto trumpo, bet kartu ir šilto koncerto kuris paliko didelį įspūdį vaikučiams.

Nuoširdžiai dėkojame lopšelio-darželio „Žiburėlis“ kolektyvui bei mažiausiems žiūrovams už šiltą sutikimą. Žiūrovų ovacijos ir nuoširdžios šypsenos paliko neišdildomus šiltus prisiminimus.

Tikimės, kad daug vaikučių susidomėjo mūsų mokyklos pilno muzikos gyvenimu ir atkeliaus pas mus į mokyklą.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos