Virtualus koncertas "Kalėdinis Stebuklas"

  • Paskelbta: 2021-12-22
  • Kategorija: Renginiai

Baigiasi dar vieni metai. Tai buvo ypatingas laikas, dienos neretai atrodė ilgos, užpildytos neregėtais iššūkiais ir atkakliu darbu. Tik pasitikėdami savimi ir veikdami drauge, mes visada būsime stipresni ir eisime į priekį. Tegul šv. Kalėdų šventė šiemet būna ypatingai prasminga, o namuose ir mintyse sklinda ramybė.

2021-12-22 mokytoja Elvyra Savickaja kartu su mokytojais Anželika Siliukiene, Lilija Ščevil, Edvardu Volkovskiu, Natalija Žukauskiene, Laurita Rozmyslovičiene ir Romualda Pridotkiene bei jų mokiniais surengė virtualų Šventinį koncertą “Kalėdinis stebuklas”. Šį ypatingą laikotarpį galėjome trumpam pamiršti rūpesčius, džiaugtis ir atsipalaiduoti. Šiam virtualiam koncertui buvo įdėta labai daug darbo, emocijų bei pastangų.  Vaikai labai džiaugėsi, kad turėjo galimybę pasidalinti savo pasirodymais.

Tegu tikėjimas ir viltis išpildo šventų Kalėdų nakties stebuklus ir atneša šviesos, ramybės ir džiaugsmo, kuris lydės Jus visus metus.

Linkime gražių švenčių Jums ir Jūsų namams!

Ačiū mokytojams už puikų koncerto įgyvendinimą ir šiltas emocijas!

Širdingai dėkojame buvusiam mūsų mokyklos absolventui Norbertui Drozd už techninius sugebėjimus ir šauniai sumontuotą virtualų koncertą.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos