Tarptautinė Mokytojo diena

  • Paskelbta: 2021-10-07
  • Kategorija: Renginiai

Mokytojo diena – tai tik viena diena metuose, tačiau mokytojo misija – tai tarnystės augančios kartos ugdymui pasirinkimas visam gyvenimui.

Šių metų spalio 7 dieną mūsų mokyklos mokiniai pasveikino mokytojus Tarptautinės Mokytojo dienos proga. Šventės pradžioje savo sveikinimo žodį tarė mokyklos direktorė Anželika Siliukienė. Ji nuoširdžiai linkėjo niekada neprarasti vilties ir pasiekti daugiau, negu atrodo, kad įmanoma. Linkėjo sėkmės ir kantrybės ugdant ir formuojant jaunas asmenybes, skatinant jų pasitikėjimą savimi, žadinant tarpusavio supratimą.  Dėkojo mokytojams už tai, kad yra ir dalija širdies šilumą, tarnauja tiesai ir žinioms.

Po šių nuostabių sveikinimo žodžių mokytojai galėjo pasidžiaugti mokinių koncertu, atsipalaiduoti muzikos harmonijoje.

Dar kartą nuoširdžiai sveikiname visus Jus Tarptautinės mokytojo dienos proga! Dėkojame visiems, kantriai, su didžiuliu atsidavimu kasdien dirbantiems svarbų darbą, ugdant jaunus žmones, skiepijant vertybes, dalijantis savo išmintimi, atradimais.

Kuo mūsų vaikai tampa ateityje, ko jie siekia ir pasiekia gyvenime, yra didžiulis ir neįtikėtinai svarbus ir svarus Jūsų indėlis. Ačiū Jums už nuoširdumą, begalinę kantrybę, spinduliuojančią Jūsų širdies šilumą, patarimus, už jūsų išradingumą, norą tobulėti ir bendro labo bei gėrio vardan eiti koja kojon su laiku  ir drauge suvaldant jo keliamus iššūkius.

Puikios Jums savijautos, neblėstančio kūrybiškumo, įkvėpimo bei stiprybės!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos