Koncertas senjorams

  • Paskelbta: 2021-10-21
  • Kategorija: Renginiai

2021 m. spalio 18-22 dienomis Eišiškių laisvalaikio ir verslo centras organizavo senjorų savaitės renginius. Dėkojame laisvalaikio ir verslo centrui už suteiktą galimybę sudalyvauti senjorų savaitėje.

Mokytojai kartu su mokiniais nieko nelaugdami iš karto sutiko ir pradėjo ruoštis nuostabiai dienai. Mokiniai labai džiaugėsi gavę tokį kvietimą, nes didžiojoje scenoje savo gabumus rodė jau seniai.

Išaušus 2021 m. spalio 21 d. mūsų mokinukai kartu su savo mokytojais, pakilia galva ir gera nuotaika išskubėjo į Eišiškių laisvalaikio ir verslo centrą. Po kelių akimirkų pasipuošę šventiniais rūbais į koncertą atvyko miestelio senjorai. Visų jų nuotaika buvo šventiškai puiki. Mokyklos mokiniai dalinosi savo skambia muzika, dainomis, gera nuotaika, o svarbiausia – nuoširdžia šypsena.

Koncertą vedė mūsų mokyklos mokytoja Laurita Rozmyslovičienė, kuri taip pat pasveikino visus susirinkusius. Muzikinius kūrinius lydėjo gražios mintys bei eilėraščių ištraukos, kurios leido klausytojams įsiklausyti į jų prasmę. Skambėjo įvairi garsių pasaulio kompozitorių muzika, kuri padėjo atsipalaiduoti mūsų svečiams.

Salėje koncertavo ne vien tik solistai, bet ir fortepijonininkų bei smuikininkų ansambliai. Taip pat šventės metu galėjome išgirsti mūsų Jaunučių choro dainorėlius. Savo muzikavimu bei skambiu balsu mokiniai perteikė pačius šilčiausius ir nuoširdžiausius sveikinimus.

Po nuostabaus bei pilno įspūdžių koncerto, nuoširdų Ačiū tarė ir senjorų klubo atstovė Teresa Žuk. Ji dėkojo už nuostabų koncertą, pasidalinta šiluma, nuoširdžiomis emocijomis ir šypsenomis.

Širdingai dėkojame Eišiškių laisvalaikio ir verslo centrui už kvietimą ir galimybę pasirodyti didžiojoje salėje. O Jums, mieli senjorai, linkime didžiausios sveikatos, sėkmės bei nuostabių saulėtų dienų.

Nuoširdžiai dėkojame mokytojai Elvyrai Savickajai už scenarijaus ir choro parengimą bei mokytojams Lilijai Ščevil, Romualdai Pridotkienei, Natalijai Žukauskienei ir Edvardui Volkovskiui už mokinių paruošimą.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos