"Ačiū, Mama"

  • Paskelbta: 2021-05-02
  • Kategorija: Renginiai

Motinos diena –nuostabi šeimos šventė,tai ypatinga diena, kurią pasitinkame plačiai atvėrę širdis. Pagarba Motinai-tai vertybė, kuri niekada nepraranda savo svarbos.Kiekvienam vaikui  mama yra brangiausia ir gražiausia.

Kaip ir kasmet gegužės  1-ąjį sekmadienį su džiaugsmu sveikiname savo brangias Mamytes Motinos dienos proga.

Šis sudėtingas laikotarpis nesutrukdė mūsų mokyklos mokiniams ir mokytojams pasveikinti savo mylimų Mamų su Šventę. Mokytoja Elvyra Savickaja kartu su mokytojais surengė virtualų koncertą „Ačiū, Mama“.

Nuoširdžiai sveikiname Jus gražiausios šventės – Motinos dienos proga.  Linkime, kad kiekviena diena būtų kupina vaikų pagarbos ir dėkingumo. Būkite sveikos, laimingos, stiprios, mylinčios ir mylimos. Tegul Jūsų puoselėjamam namų židiniui nepristinga įsiklausymo, kantrybės ir ryžto.Gražios ir jaukios šventės.

Prie šio nuostabaus ir pilno šilumos sveikinimo prisidėjo mokytojai: Lilija Ščevil, Natalija Žukauskienė, Romualda Pridotkienė, Vitalij Zapolskij ir Edvard Volkovskij. Taip pat norime padėkoti ir buvusiam mūsų mokyklos mokiniui Norbertui Drozd už techninius sugebėjimus ir šauniai sumontuotą virtualų koncertą.

Ačiū mokytojai Elvyrai Savickajai už puikią idėją ir jos įgyvendinimą. Šventė pavyko!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos