Absolventų baigimo pažymėjimų įteikimo šventė

  • Paskelbta: 2021-06-03
  • Kategorija: Renginiai

Iš nerimo žiedai ant stalo rausta,

Nerimsta žvilgsniai lūkesčio pilni,

Terytumei ir gėlės jaustų,

Jog šiandien iš mokyklos išeini…

2021 m. birželio 3 d. buvo ypatinga diena, nes po ilgos pertraukos galėjome susitikti labai džiaugsmingai šventei. Šią dieną Eišiškių muzikos mokyklos absolventai galėjo atsisveikinti su mokykla ir mokytojais. Šiais metais muzikos mokyklą baigė 5 absolventai.

Šventės pradžioje sveikinimo žodį tarė direktorė Anželika Siliukienė.  Ji linkėjo tolimesniame gyvenimo kelyje pasiekti kuo daugiau laimėjimų, kuo lengviau išspręsti kilusius sunkumus, siekti užsibrėžtų tikslų ir juos sėkmingai įgyvendinti bei, žinoma, džiaugtis kiekviena diena! Po šių šiltų sveikinimo žodžių absolventams buvo įteikti mokyklos baigimo pažymėjimai ir  padėkos už puikų mokymąsi ir aktyvų dalyvavimą konkursuose, festivaliuose bei mokyklos vardo garsinimą.

Šventei įsibėgėjus, mokiniai taip pat galėjo paskutinį kartą pasirodyti prieš mokytojus, tėvus ir svečius. Po ilgos pertraukos jie grojo fortepijonu, akordeonu ir klarnetu. Taip pat, po mokinių pasirodymo, šiltus ir gražius žodžius tarė mokinių tėvai. Jie dėkojo mokytojams už įdėtą triūsą, begalinę kantrybę, už supratingumą ir ramų bendravimą, už atlaidumą, gerumą ir rūpestį.

Mieli absolventai, iš visos širdies linkime Jums sėkmės, ištvermės, kad visur ir visada Jus suptų geri žmonės, tikri draugai ir, kad Jūsų gyvenime visada būtų vietos muzikai.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos