Senelių diena muzikos mokykloje

  • Paskelbta: 2023-01-23
  • Kategorija: Renginiai

Tegul kaskart skaisčiau Jums žydi gėlės,

Te šypsena kasdien jaunesnė būna,

O metai tegul neskuba su vėju,

O kuo ilgiau pas Jus te užsibūna.

 

            2023 m. sausio 20 d. buvo viena gražiausių dienų metuose, todėl mokykloje šventėme Senelės ir Senelio dieną. Labai džiaugiamės, kad buvote kartu su mumis.

            Šio nuostabaus koncerto vedėjais buvo Gabija Mazur ir Konrad Šarkovski. Jie pasveikino visus senelius bei svečius susirinkusius į šią nuostabią šventę.

            Koncertą pradėjo ankstyvojo muzikinio ugdymo grupės mokinukai, kurie padainavo dvi daineles. Mokinius paruošė mokytoja Laurita Rozmyslovičienė, akompanavo Guoda Indriūnaitė.

Austėja Krasimova, Lineta ir Kevinas Simanovič, Modestas Semaško, Emilija Lenkevič ir Karolina Balinska atliko kūrinius fortepijonu. Mokinius paruošė mokytojos Lilija Ščevil ir Greta Giedraitė.

Dominyka Šimulevič ir Rafal Tomaševskij atliko kūrinius akordeonu. Mokinius paruošė mokytojas Edvard Volkovskij.

Smuikininkų ansamblis Eva Gotoveckytė, Viktorija Kodis, Gabija Mazur, Karina Liubkevič, Faustina Andruškevič ir Monika Kodis kartu su savo mokytoja džiugino svečius smuiko skambesiu. Mokinius paruošė Emilija Žemaitytė, akompanavo Greta Giedraitė.

Taip pat seneliai išgirdo antros ankstyvojo muzikinio ugdymo grupės dvi daineles apie nateles ir meškiukus. Mokinius paruošė mokytoja Laurita Rozmyslovičienė, akompanavo Guoda Indriūnaitė.

Mokyklos mažasis duetas Auksė Rozmyslovičiūtė ir Augustas Krasimov atliko dainelę apie vabaliukus. Mokinius paruošė mokytoja Elvyra Savickaja, akompanavo mokytoja Lilija Ščevil.

Vokalinio ansamblio mokiniai Eva Gotoveckytė, Viktorija Kodis, Karina Liubkevič, Gabija Mazur, Faustina Andruškevič, Austėja Krasimova ir Konrad Šarkovski atliko du kūrinius ,,Angeliukas“ ir ,,Džiaugsmo daina“. Paruošė mokytoja Elvyra Savickaja, akompanavo Guoda Indriūnaitė.

            Dėkojame, kad buvote kartu, linkime visiems savo mylimiems seneliams ir senelėms daug sveikatos, laimės, išminties, kurios niekada nebūna per daug, mažų ir didelių stebuklų jūsų gyvenimuose, BŪKITE LAIMINGI IR MYLIMI.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos