Su Tarptautine Mokytojo diena

  • Paskelbta: 2022-10-10
  • Kategorija: Renginiai

Ir vėl spalis, pasidabinęs sidabrinių voratinklių raštais, krentančiais įvairiaspalviais lapais, nešinas džiugesiu ir mintimis apie mokyklą. Įspūdinga laiko spalvų paletė ir mokytojo profesija – nedaloma visuma. Joje telpa Išmintis, Kūrybiškumas, Tobulumas, Grožis, Meilė – gausybė gyvenimo spalvų ir atspalvių.

Šių metų spalio 7 dieną mūsų mokyklos mokiniai pasveikino mokytojus Tarptautinės Mokytojo dienos proga. Šventės pradžioje sveikinimo žodžius tarė mokyklos direktorė Laurita Rozmyslovičienė. Ji dėkojo visiems, kantriai, su didžiuliu atsidavimu kasdien dirbantiems mokytojams svarbų darbą, ugdant jaunus žmones, skiepijant vertybes, dalijantis savo išmintimi, atradimais.

Šventės metu mokiniai dėkojo visiems mokytojams už jų darbą, kantrybę ir begalinę meilę. Taip pat buvo išrinkta Metų Mokytoja – Laurita Rozmyslovičienė.

Po šių nuostabių sveikinimo žodžių mokytojai džiaugėsi mokinių surengtu koncertu.

Mokytojo misija kilni – mokyti jaunus žmones, padėti atsiskleisti jų gebėjimams, skatinti ugdytinius siekti pasirinkto tikslo, išmokyti suprasti, rasti gražų žodį. Linkime gražios, prasmingos ir įsimintinos Jums Mokytojų dienos!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos