Kalėdinis koncertas Eišiškių laisvalaikio ir verslo centre

  • Paskelbta: 2022-12-27
  • Kategorija: Renginiai

Sveiki sulaukę šventų Kalėdų! Žiemos šventės atneša mūsų širdims daug džiaugsmo. Šiuo laiku kiekvienas stengiasi grįžti namo, mintimis ir širdimi susigrąžinti prie šeimos stalo tuos, kurie yra išvykę toli. Kokia džiugi ši šventė ir meilės bendrystė! Tad savo meilės darbais skleiskime gėrį ir neškime viltį pasauliui. 

2022 m. gruodžio 26 d. mūsų mokyklos mokiniai turėjo progą kartu su Eišiškių bendruomene pabūti kartu ir pasidalinti šiluma bei jaukumu.

Fortepijoninis ansamblis Augustė Kaziukevičiūtė ir Emilija Šilko bei Tomaš Suckel atliko kūrinius fortepijonu. Mokinius paruošė mokytoja Lilija Ščevil.

Rafal Tomaševskij atliko kūrinį akordeonu. Mokinį paruošė mokytojas Edvard Volkovskij.

Mūsų mažiausiasis mokinių duetas Auksė Rozmyslovičiūtė ir Augustas Krasimov padainavo dvi daineles apie kalėdų senelį ir vabaliukus. Mokinius paruošė mokytoja Elvyra Savickaja, akompanavo mokytoja Lilija Ščevil.

Nuoširdžiai dėkojame Kalėdinio koncerto organizatoriams Eišiškių laisvalaikio ir verslo centrui už kvietimą pasirodyti miestelio bendruomenei bei pabūti kartu.

Daugiau apie renginį galite paskaityti Šalčininkų rajono savivaldybės puslapyje: https://www.salcininkai.lt/naujienos/394/kaledinis-koncertas-eisiskese:14639

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos