Tarptautinė Mokytojo diena Eišiškių laisvalaikio ir verslo centre

  • Paskelbta: 2022-10-10
  • Kategorija: Renginiai

Kai kas galvoja, kad mokytojo darbas – pavydėtina profesija. Ilgos atostogos, trumpa darbo diena. Tačiau iš tiesų kasdieninis mokytojo darbas be galo varginantis, turi prisiimti atsakomybę už vaiko išsilavinimą ir patį ugdymą.

Šie metai yra ypatingi: pilni įspūdžių, šilumos, plačių šypsenų ir draugystės.

2022 m. spalio 8 d. mūsų mokyklos mokinių fortepijoninis ansamblis Ernesta Kolomycka bei Erika Monkevič (paruošė mokytoja Lilija Ščevil) ir akordeono specialybės mokinys Rafal Tomaševskij (paruošė mokytojas Edvard Volkovskij) buvo pakviesti sudalyvauti Eišiškių laisvalaikio ir verslo centro surengtame koncerte, kuris buvo skirtas Tarptautinei Mokytojų dienai paminėti.

Šventės pradžioje išgirdome Šalčininkų rajono savivaldybės mero Zdzislavo Palevič sveikinimo žodžius pedagogams, o po jo klausėmės Eišiškių miestelio seniūno Miroslavo Bogdziun šiltų palinkėjimų.

Koncerto eigoje geriausi mokytojai buvo apdovanti padėkos raštais. Mūsų mokyklos mokytoja Lilija Ščevil gavo už nuoširdų ir kompetentingą pedagoginį darbą, rezultatyvią pedagoginę veiklą, svarų indėlį ugdant jaunąją kartą. Mokytoja Elvyra Savickaja už profesionalų pedagoginį darbą, nuoširdumą ir atsidavimą savo profesijai. Mokytojas Edvard Volkovskij už nuoširdų ir kruopštų pedagoginį darbą, kūrybingas iniciatyvas, mokinių kultūros ir kūrybiškumo puoselėjimą. Taip pat mūsų mokyklos direktorė Laurita Rozmyslovičienė už  pedagoginio ir administracinio darbo visumą, įvairiapusės pagalbos teikimą jauniems žmonėms ir jų motyvavimą nuolat tobulinti savo gebėjimus bei žinias.

Šventiniam koncertui priėjus prie pabaigos, galėjome pasiklausyti pakviestų svečių pasirodymų. Džiaugiamės, kad mūsų miestelio mokytojus atvyko pasveikinti Evelina Saszenko bei grupė „Lietuvaičiai“. 

Ačiū organizatoriams Eišiškių laisvalaikio ir verslo centrui už kvietimą pasirodyti miestelio bendruomenei bei puikiai surengtą šventę.

 

Daugiau skaitykite čia: https://www.salcininkai.lt/naujienos/394/mokytoju-dienos-svente-eisiskese:14375?fbclid=IwAR2zILupj_AIiK0VKrJKREn96q1ZTosRLG4yk_lPDGi1jQaljYN3OlT9gSU

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos