Koncertas Eišiškių ligoninės Globos skyriaus gyventojams

  • Paskelbta: 2022-12-07
  • Kategorija: Renginiai

Gruodžio 6 d. mūsų mokyklos mokiniai turėjo progą pakoncertuoti Eišiškių ligoninės Globos skyriaus gyventojams.  

Koncerto dalyviai galėjo pasiklausyti Emilijos Lenkevič, Austėjos Krasimovos, Karolinos Gotoveckos, Dorotos Voitkevič kūrinius atliktus fortepijonu. Mokinius paruošė mokytojos Lilija Ščevil ir Greta Giedraitė. Taip pat  išgirdome Rafalo Tomaševskio kūrinį atliktą akordeonu. Mokinį paruošė mokytojas Edvard Volkovskij. Faustyna Andruškevič svečiams pagriežė smuiku. Mokinę paruošė mokytoja Emilija Žemaitytė. Taip pat Daniela Černiavska padainavo dainelę „Tai gražiai“. Mokinę paruošė mokytoja Laurita Rozmyslovičienė. Eišiškių ligoninės Globos skyriaus koridoriuose skambėjo Jaunučių, Jaunių chorai ir vokalinis ansamblis kuris sujaudino iki ašarų. Choro vadovė – Elvyra Savickaja, akompanavo – Guoda Indriūnaitė.

Globos gyventojai ir darbuotojos džiaugėsi, kad jaunieji lankytojai atnešė gerą nuotaiką, jaukumą ir šilumą prieš šventes.

Tai buvo geras susitikimas, naudingas mokiniams ir Eišiškių ligoninės Globos skyriaus  gyventojams. Ligoninės gyventojai atsisveikinant kvietė mokinius apsilankyti dažniau.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos