Atvirų durų diena S. Rapolionio ir Eišiškių gimnazijoms

  • Paskelbta: 2022-05-30
  • Kategorija: Renginiai

2022 m. gegužės 30 d. mūsų mokyklos mokiniai kartu su savo mokytojais padarė įspūdingą ir linksmą šventę. Šią nuostabiai lietingą dieną mokiniai kartu su mokytojais nuskubėjo į S. Rapoliono gimnazijos salę, kur vyko Atvirų durų diena S. Rapolionio ir Eišiškių gimnazijoms.

Labai džiaugiamės, kad vos už kelių akimirkų gimnazijos salė prisipildė mažaisiais žiūrovais.

Koncertą vedė mūsų mokyklos mokytoja Laurita Rozmyslovičienė. Mokytoja mažuosius žiūrovus supažindino su muzikos instrumentais ir rodė įdomius filmukus.

Pasirodymo pradžioje pasigirdo mūsų mokyklos Jaunučių choras, kurių skambus balsas aidėjo gimnazijos salėje. Choro vadovė – Elvyra Savickaja, akompanavo – Arūnas Vytautas Staškus. Koncerto eigoje mažieji išgirdo Kevino Simanovič, Karinos Liubkevič, Emilijos Lenkevič, Viktorijos Kodis, Austėjos Krasimovos, Emilijos Šilko bei Augustės Kaziukevičiūtės kūrinius atliktus fortepijonu. Mokinius paruošė mokytojos Anželika Siliukienė ir Lilija Ščevil. Taip pat  mokiniai išgirdo Dominykos Šimulevič, Konrado Šarkovskio ir Rafalo Tomaševskio kūrinius atliktus akordeonu. Skambiai ir gražiai smuiku pagriežė ir Faustina Andruškevič. Jai akompanavo Arūnas Vytautas staškus.

Mažieji ankstyvojo muzikinio ugdymo mokinukai padainavo savo numylėtas daineles apie batukus, nateles bei kelionę pas savo tėvelius. Mokinius paruošė mokytoja Laurita Rozmyslovičienė.

Mūsų mokyklos tercetas Augustas Krasimov, Auksė Rozmyslovičiūtė ir Elija Semaško padainavo apie meškiukų žingsnelius. Mokytoja Elvyra Savickaja, akompanavo – Lilija Ščevil. Pilną įspūdžių ir juoko koncertą užbaigė mūsų mokyklos skambusis Jaunučių choras. Choro vadovė – Elvyra Savickaja, akompanavo – Arūnas Vytautas Staškus.

Nuoširdžiai dėkojame S. Rapolionio gimnazijos administracijai už galimybę surengti Atvirų durų dieną jų gimnazijos salėje, kur galėjo susirinkti mūsų miestelio gimnazijų ikimokyklinukai ir pradinukai. Žiūrovų ovacijos bei nuoširdžios šypsenos paliko šiltus prisiminimus apie šį nuostabų renginį.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos