Kovo 11-oji Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena

  • Paskelbta: 2021-03-12
  • Kategorija: Renginiai

Šiandien švenčiame ypatingą dieną, kai visam pasauliui dar kartą paskelbėme, jog žengsime protėvių nueitu laisvos Lietuvos keliu. Kovo 11-oji simbolizuoja mūsų Tautos valią, dvasią ir nepalaužiamą norą gyventi nepriklausomoje valstybėje. Tegul Kovo 11-oji visuomet bus mus vienijanti ir telkianti šventė!

 Susiklosčiusi padėtis šalyje nesukėlė sunkumų mūsų mokiniams pasveikinti visą mokyklos bendruomenę su Kovo 11-ąją.

 Mokytoja Elvyra Savickaja kartu su mokytojais Lilija Ščevil ir Vitalij Zapolskij bei jų mokiniais surengė virtualų Šventinį koncertą skirtą Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti bei virtualią mokinių piešinių parodą „Nupiešiu Lietuvą“. Šią ypatingą dieną trumpam galėjome pamiršti rūpesčius, džiaugtis ir didžiuotis, kad esame laisva Tauta. Šiam virtualiam koncertui buvo įdėta labai daug darbo ypač video montavimui.  Vaikai labai džiaugėsi, kad turėjo galimybę pasidalinti savo pasirodymais.

Mokytojai kartu su mokiniais linkėjo sveikatos, neblėstančios ištvermės puošiant ir kuriant laisvą nepriklausomą Lietuvą. Tegul Tėvynės meilė visada gyvena mūsų širdyse.

Širdingai dėkojame buvusiam mūsų mokyklos absolventui Norbertui Drozd už techninius sugebėjimus ir šauniai sumontuotą virtualų koncertą.

Ačiū mokytojams Elvyrai Savickajai, Lilijai Ščevil bei Vitalijui Zapolskiui už puikią idėją ir jos įgyvendinimą. Šventė pavyko!

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos