Mokslo ir Žinių diena

  • Paskelbta: 2020-09-01
  • Kategorija: Renginiai

Kiekviena rugsėjo 1-oji – tai atverčiama nauja knyga, kurią rašome visi kartu. Tad pripildykite šių metų knygą gyvybe, džiaugsmu ir kūrybingomis mintimis!

2020 m. rugsėjo 1 d. Eišiškių muzikos mokykla kartu su savo bendruomene šventė Mokslo ir žinių dieną. Visi labai džiaugėsi galėdami ir vėl susitikti mokyklos kieme.

Kaip ir kasmet, šventės pradžioje, nuskambėjo „Tautiška giesmė“.

Po tautiškos giesmės savo sveikinimo žodį tarė mokyklos direktorė Anželika Siliukienė. Ji linkėjo visiems, kad ši diena būtų puikus startas siekiams įgyvendinti, juk nėra nė vieno žmogaus, kuris jau būtų gimęs viską mokėdamas. Kad šventiška nuotaika, supanti visus Rugsėjo pirmąja, sustiprintų norą tobulėti, ugdytų įvairiausius gebėjimus ir nuolat žengtų koja kojon su besikeičiančiu pasauliu.

Pirmokėliams palinkėjo drąsos, energijos, naujų įspūdžių, naujų draugų ir kad muzika taptu neatsiejama dalele jų gyvenime. Kiekvienam mokiniui, mokytojui palinkėjo, kad šie mokslo metai būtų sėkmingi, palankūs kūrybiškumui, naujoms idėjoms ir didelei sėkmei.

Atskirai padėkojo mokytojams, mokiniams ir jų tėvams už palaikymą šį sunkų etapą, už galimybę dirbti nuotoliniu būdu.

Po sveikinimo žodžių mokyklos direktorė įteikė mokiniams padėkas už puikų mokymąsi ir aktyvų dalyvavimą konkursuose, festivaliuose bei mokyklos vardo garsinimą.

Dėkojame mokytojai Elvyrai Savickai už puikiai surengtą šventę. Ačiū mūsų abiturientėms Sylvijai Dodai ir Emiliai Grinevič, kad nuostabiai vedė šventę.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos