XVI tarptautinis vaikų ir jaunimo vokalistų konkursas – festivalis ,,DZŪKIJOS ŽVAIGŽDUTĖS 2023“

2023 m. vasario 25 d. vyko XVI tarptautinis vaikų ir jaunimo  vokalistų  konkursas – festivalis ,,DZŪKIJOS ŽVAIGŽDUTĖS 2023“, kuris sukvietė daugiau kaip 200 dalyvių ir apie 600 žiūrovų į Alytaus miesto teatro salę. Konkursą organizavo Alytaus jaunimo centro mokytoja ekspertė, edukologijos mokslų magistrantė Raimonda Remeikienė.

Konkurso tikslas ir uždavinys ugdyti vokalinį muzikos žanrą; skatinti jaunų žmonių kūrybiškumą, norą kurti muzikinį – sceninį veiksmą; ugdyti atlikėjų kultūrą, lavinti muzikinį, estetinį skonį, tobulinti muzikines-vokalines  žinias; skatinti vaikų ir jaunimo kolektyvų vadovus pasidalinti patirtimi, kūrybiškai bendradarbiauti.

Šiame konkurse-festivalyje dalyvavo Eišiškių muzikos mokyklos mažasis duetas Auksė Rozmyslovičiūtė ir Augustas Krasimov. Mokinių vadovė – Elvyra Savickaja.

Duetas Auksė Rozmyslovičiūtė ir Augustas Krasimov bei jų vadovė Elvyra Savickaja buvo apdovanoti Diplomais, Padėkomis, atminimo dovanėlėmis ir Padėka nuo Alytaus miesto mero – Nerijaus Cesiulio.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos