Kalėdinis koncertas 2023 m.

  • Paskelbta: 2023-12-21
  • Kategorija: Renginiai

Gražiausių žiemos švenčių sūkuryje Eišiškių muzikos mokyklos bendruomenė sukvietė savo artimuosius bei miestelio gyventojus į šventišką Kalėdinį koncertą, kuris vyko gruodžio 20 d. Eišiškių laisvalaikio ir verslo centro salėje.

Šventės pradžioje vedantieji Patricija Miliun ir Tomaš Suckiel pasveikino visus susirinkusius artimuosius bei svečius. Tradiciškai koncerto pradžioje sveikinimo žodį tarė Šalčininkų rajono savivaldybės Vicemeras Valdemar Sliževski. Jis linkėjo bendruomenei šilumos ir jaukumo namuose bei perdavė Šalčininkų rajono savivaldybės mero Zdzislavo Palevičiaus šventinius  sveikinimus susirinkusiems. Taip pat visus svečius pasveikino ir mūsų miesto seniūnas Miroslav Bogdiun.

Šie metai buvo ypatingi, scenoje draugiškai pasirodė visa mokyklos bendruomenė: mokiniai ir mokytojai, nuostabiai papildydami vieni kitus sukūrė nepaprastai šiltą, jaukią ir malonią atmosferą.

Artėjant šventei į pabaigą, mūsų mokyklos direktorė Laurita Rozmyslovičienė tarė sveikinimo žodį. Ji dėkojo susirinkusiems tėveliams bei svečiams už tai, kad jie rado laiko ateiti į koncertą. Mokiniams bei mokytojams dėkojo už jų įdėtas pastangas, atsakingumą ir puikiai pavykusį koncertą. Mokyklos direktorė linkėjo gražių, jaukių ir šiltų artėjančių Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų.

Nuoširdžiai dėkojame visiems susirinkusiems svečiams už jų karštus plojimus mūsų mokiniams, už šypsenas ir šilumą, už nuoširdžias padėkas.

Nuoširdžiai norime padėkoti mūsų rėmėjams - Eišiškių miesto gėlių salonui "Gėlių Manija", kurie padovanojo vaikams krentančius balionus ir dar labiau praskaidrino šventišką nuotaiką.

Dėkojame Eišiškių laisvalaikio ir verslo centrui už galimybę susirinkti jų didžiojoje koncertų salėje.

Šv. Kalėdos lai nuskaidrina Jūsų kasdienybę pačiomis gražiausiomis akimirkomis ir dovanoja daug įkvėpimo ateinantiems metams. Kuo geriausių Jums Švenčių!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos