Mamos diena "Tau, Mamyte"

  • Paskelbta: 2023-05-11
  • Kategorija: Renginiai

Gegužės mėnuo – skirtas Mamoms. Jau pirmąjį sekmadienį bėgam pas savo Mamas, jas sveikiname, skiname pačius gražiausius žiedus, sakome pačius meiliausius žodžius. Eišiškių muzikos mokykloje mamytėms skirtas koncertas vyko gegužės 5 d.

„Šiandieną šypsenomis pražydo mūsų mokykla, nes šiandien – Mamos diena. Nieko nėra gražesnio žemėje už Mamos meilę, nieko stipresnio – už jos pasiaukojimą savo vaikams“

Mokiniai Mamoms padovanojo savo sveikinimus bei nuotaikingą koncertą. Nuskambėjo ne viena daina, nuaidėjo ne vienas kūrinys, išsakytas ne vienas nuoširdus padėkos žodis mamai.

Po šiltų sveikinimų prasidėjo taip ilgai lauktas šventinis koncertas.

Koncerto metu išgirdome fortepijono ir akordeono atlikėjus-solistus ir ansamblius.

Koncertavo gausus būrys fortepijono atlikėjų-solistų, tai – Karolina Gotovecka, Emilija Lenkevič, Austėja Krasimova, Evelina Leščinska, Augustė Kaziukevičiūtė, Odeta Leonova, Palina Komar, Vanesa Prankelevičiūtė, ansamblių – Erika Monkevič ir Ernesta Kolomycka, Augustė Kaziukevičiūtė ir Emilija Šilko – mokinius paruošė mokytojos Lilija Ščevil ir Greta Giedraitė.

Akordeonistai – Dominyka Šimulevič, Rafal Tomaševskij – mokytojas Edvard Volkovskij.

Taip pat išgirdome Karolinos Gotoveckos ir Rafalo Tomaševskio kartu atliekamą kūrinį fortepijonu ir akordeonu, mokinius paruošė mokytojai Lilija Ščevil ir Edvard Volkovskij.

Mažųjų daininkų ansamblis Renaldas Molis, Alisa Aželionis, Alina Voronecka, Dominykas Viljučkevič, Aron Jankevič,  Aglaja Molytė, Jokūbas Lukaševičius, Auksė Rozmyslovičiūtė, Emilija Miliuškevič, David Kudzijev, Vanesa Borisevska, Tomas Songin, Nikol Vesnina ir Emilia Vitkovska savo mamytėms padainavo apie smuiko raktelį  – mokytoja Laurita Rozmyslovičienė.

Taip pat išgirdome mūsų mokyklos smuikininkus, tai Viktorija Kodis, Karina Liubkevič, Monika Kodis, Faustina Andruškevič – paruošė mokytoja Emilija Žemaitytė, akompanavo Guoda Indriūnaitė.

Gitaristų ansamblis atliko 3 kūrinius, kuriuos sugrojo Kamilia Bujanovskaja-Girdijevska,  Artiom Koltun, Eliza Mickevič, Norbert Prontkelevič, Paulina Sankovska, Adrian Stackevič, Dominik Žukovski. Mokinius paruošė mokytojas Andžej Zujevič.

Šiltų plojimų lydimi scenoje pasirodė ir mūsų mokyklos ansamblis „Magija“, kuris negailėjo savo šiltų bei nuoširdžių dainų savo Mamytėms – mokytoja  Elvyra Savickaja, akompanavo Guoda Indriūnaitė.

Koncerto pabaigoje išgirdome Jaunių chorą, kuris padainavo dainą „Mano namai“ ir jungtinis Jaunių ir Jaunučių choras atliko dainą „Jei širdelėj, liūdesys“, choro vadovė Elvyra Savickaja, akompanavo Guoda Indriūnaitė.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos