Apdovanojimai už pasiekimus 2024

Kai meilė muzikai, šokiui ir piešimui perauga į daugiau negu pomėgį, užauga sparnai. Tokie sparnai neša jaunuosius menininkus į aukštumas ir apsupa mus meistriškai muzikuojančiais, aistringai šokančiais ir profesionaliai piešiančiais jaunais žmonėmis. Šalčininkų rajone tokius jaunuolius pamatysime lankančius Šalčininkų S. Moniuškoms menų, Jašiūnų ir Eišiškių muzikos mokyklas. 

Kasmet muzikoje, šokyje ir dailėje save realizuojantys vaikai ir jaunimas dalyvauja rajono, šalies ir užsienio renginiuose ir konkursuose, tobulina įgūdžius, garsina Šalčininkų rajono vardą. Kasmet jų pasiekimai vis rimtesni ir geresni, o savo gebėjimais stebina ne tik jaunimas, bet ir vaikai. Kartu su jais sparnų auginimo keliu eina nepaprasti mokytojai, kurie ne tik suteikia žinias, bet ir įkvepia pasitikėjimo savimi, skiepija meilę menui.

Šalčininkų rajono savivaldybė kasmet apdovanoja talentingiausius ir gabiausius muzikantus, šokėjus arba dailininkus, 2024 m. birželio 18 dieną jie apdovanoti už 2023 – 2024 m.m. pasiekimus.

Šių metų vykusioje ceremonijoje už pasiekimus meno srityje apdovanojimus gavo mūsų mokyklos solistas AUGUSTAS KRASIMOV.

Nuoširdžiai SVEIKINAME mokinį su jo pasiekimais ir DĖKOJAME mokytojoms ELVYRAI SAVICKAJAI ir koncertmeisterei GRETAI GIEDRAITEI už mokinio paruošimą bei linkime sėkmės siekiant užsibrėžtų tikslų.

Daugiau skaitykite čia: https://www.salcininkai.lt/naujienos/394/apdovanoti-geriausi-jaunieji-rajono-muzikantai-sokejai-ir-dailininkai:16265

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Priėmimas į mokyklą
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas